Studenten-stress

Je bent echt niet enige....

Klaar met studeren......en NU?????

Al die tijd heb je er naar uitgekeken dat je eindelijk klaar bent met je studie en nu is het eindelijk gelukt. Het is een feit! Joepieieie, feest.

Het is echter ook een feit dat je studiefinanciering weg valt en dat je zelf een betaalde baan wilt vinden. Het liefst natuurlijk op het gebied waar je voor gestudeerd hebt. Echter is dit niet altijd even makkelijk, dus neem je waarschijnlijk iets anders, waar je minder blij van wordt, om jezelf in levensonderhoud te kunnen voorzien.

Uiteindelijk moet de huur betaald worden. Uhhh, welke huur? "Waar ga ik eigenlijk wonen? Weer terug naar mijn ouders? Of naar een piepklein kamertje of een jongerenwoning als het mee zit. Hoe lang sta ik eigenlijk al ingeschreven voor een woning? O jee, ik ben nog nummer 387 als ik op een woning reageer."

En zo razen de gedachten oeverloos door je hoofd, ga je er slecht van slapen en kom je zonder dat je er erg in hebt in een vicieuze cirkel terecht van zorgen maken over morgen. Ondertussen put het je uit en kun je steeds minder goede beslissingen maken of schuif je dingen steeds weer voor je uit voordat je in actie komt.

Het kan ook anders

Ik kan je helpen om je stress de baas te worden zodat de angst verdwijnt, je weer helder na kunt denken, goed kan slapen en goede beslissingen kunt nemen. 

In plaats van totaal uitgeput te raken, kun jij dan een gedegen nieuwe stap richting je toekomst nemen.

Hoe doen we dat?
We inventariseren eerst waar je nu staat en waar je naar toe wilt.
Vervolgens kijken we naar je emoties en wat jou tegenhoudt om blij te kunnen zijn. De onbewuste patronen die jou slapeloze nachten bezorgen maken we vrij en je vormt een nieuwe gezonde overtuiging. Dit maakt dan dat er innerlijk bij jou heel veel energie en ruimte vrij komt en dat je weer blijdschap en moed kunt voelen om de volgende stap te zetten. 
Samen maken we dan een strategisch plan van aanpak. Want wie hetzelfde blijft doen, behaalt ook steeds weer dezelfde resultaten. En dat wil je natuurlijk niet.
Resultaat
Je kijkt op een nieuwe manier naar jezelf en je situatie; vol zelfvertrouwen.
Je perceptie is verandert; iets wat eerst moeilijk leek ga     je nu gewoon doen zonder erover te malen.
Je kunt verantwoordelijkheid nemen vanuit rust.
Jij bent vanaf nu je eigen beste vriend.
Eigen bijdrage in jouw toekomst
Geen € 80,- maar NU  € 47,--  per sessie van
60 minuten
3 Maanden traject
- 6 live contact sessies van 60 minuten
  6 skype-sessie van 30 minuten
  Werkboek met inspiratie en opdrachten
NU SPECIAAL VOOR (EX) STUDENTEN / STARTERS
Geen € 1.069,- maar NU  € 374,--
(Actie loopt tot 30 juni 2019)